Jelenlegi hely

Add-On

Suicidator > Scene City

A fejlesztő korábbi ígéretéhez híven megjelent a Suicidator város generátor legújabb kiadása. Ahogyan arról már volt szó ezzel a kiadással kilépett az Add-on kategóriából és ez a kiadás önálló alkalmazásként működik már ezzel egyidőben a neve is változott, immáron a Scene City névre hallgat.

Az eddigi funkciók és elérhető szolgáltatások köre jelentősen bővült. A főbb változások:

Tube UV Unwrap add-on 0.2.2

Ezzel a remek kis kiegészítéssel az UV teríték elkészítését könnyíthetjük meg elsősorban cső jellegű modellek esetén. Néhány megkötést kivéve igen jól használható és az alap funkcióján túl igen hasznos szolgáltatása, hogy a kiválasztot terítékhez lehet igazítani a jelenet többi modelljének az UV méreteit ezzel nagyban megkönnytve a textúrázást abban az esetben ha ugyanazt az anyagot használjuk.

Zero Brush Blender

A fenti addon-t akár nevezhetjük a szegény ember Substance Painterének is bár ez utóbbi ára is igen barátságosnak mondható az általa nyújtott szolgáltatások fényében. A Zero Brush egy textúra festő kiegészítés ami remek lehetőségekkel bővíti a Blender. Egy gombnyomásra létrehozza megfelelő material slotot és valós időben festhetünk akár bump textúrát is.

LoopTools frissítés

Frissült a LoopTools addon. A Sanctuary által beküldött bugot (gstretch crashing) javítja amit a gsoc 2013 paint projekt beolvasztása után tapasztaltak a felhasználók. Az augusztus 6. utáni buildek már a módosított kódot tartalmazzák.

Blenchmark - Új Cycles sebességmérés

Mark van Dijk a napokban tette közzé új kiegészítőjét amivel renderelés sebességét rögzíthetjük. A mérési eredmények automatikusan elküldi Mark szerverére amiből hamarosan egy adatbázis készül.

 

Oldalak

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.