Pixelmator

Pixelmator 3.3 Limestone

Megjelent az OS X plattform egyik legnépszerűbb grafikai alkalmazásának legújabb verziója. A Limestone kódnéven érkező frissítés felülete igazodik a Yosemite megjelenéséhez és az új operációs rendszer frissített szolgáltatásaira épül. A felület változásán túl a következő szolgáltatásokkal bővült:

Pixelmator 3.2 - Sandstone


 

A Pixelmator tovább folytatja menetelését. A most megjelent 3.2 verzió számos ponton változott. Természetesen ismét van "Twice as amazing" jelszó, ezúttal az új grafikai motornak köszönhetően a fejlesztők kétszeres sebességjavulást mérnek.....

A változások listája:

Pixelmator 3.1 - Marble

Tegnap megjelent a Pixelmator legújabb verziója ami a Marble kódnevet kapta. Néhány új funkción kívűl igazából csak az új Mac Pro-hoz igazították a programot. Jelentősebb változás a 16bit/csatorna és a több grafikus kártya kezelése. A felhasználói felületet - mint azt korábban eddig is - az aktuális OS -re szabták így az őrületbe kergetve a felhasználókat. Az eszközpalettákat továbbra sem lehet egy billentyűvel eltűntetni, cserébe viszont egyre több palettát kapunk tehát nagyobb képek vagy kissebb monitor esetén egyre nehézkesebb vele a munka :/ Hurrá.

Pixelmator 2.0.1


Egy újabb frissítés ezúttal a Mac platform egyik sikerprogramja a Pixelmator kapott néhány új szolgáltatást és javítást.

Valószínüleg a programot nem kell bemutatni az OS X felhasználóknak. Az AppStore egyik legnépszerűbb programjáról van szó ami igen kedvező áron vásárolható meg és rendszeresen karbantartják.