Jelenlegi hely

Suicidator

Scene City elsőre

A múlt hét végén vált elérhetővé a néhány nappal ezelőtt bejelentett Scene City. A Suicidator Pro verzió vásárlói az eddig megszokott emailes disztibúció helyett már egy mikrotranzakciós rendszeren keresztül juthatnak hozzá a programhoz. Ennek egyik előnye, hogy az időeltolódás miatt nem kell egy fél napot várni amig Piiichan elküldi az aktuális verziót ha az éppen nem áll rendelkezésre az adott gépen.

Suicidator > Scene City

A fejlesztő korábbi ígéretéhez híven megjelent a Suicidator város generátor legújabb kiadása. Ahogyan arról már volt szó ezzel a kiadással kilépett az Add-on kategóriából és ez a kiadás önálló alkalmazásként működik már ezzel egyidőben a neve is változott, immáron a Scene City névre hallgat.

Az eddigi funkciók és elérhető szolgáltatások köre jelentősen bővült. A főbb változások:

Suicidator(?) 0.7 még idén

A Suicidator még 2009-ben debütált és városi látképek procedurális megvalósítását tűzte ki célul. Az alap, Arnaud Couturiertől - aka Piichan - származott és a fejlesztés elején csatlakozott egy francia srác Jarome - aka Littleneo - és a szkript a két programozó eltérő koncecpciójának köszönhetően több eljárás alapján volt képes a tervezett város generálására.

Suicidator 0,5

A hónap végére várhatóan megjelenik a Suicidator szkript Blender 2.5x és 2.6 környezetben futtatható változata. A "program" egy automatizált város generátor amelynek most készülő portja igen meggyőző már most a kiadés előtt is. Jelenleg egy több mint 27 milló poligont tartalmazó jelenet generálása kicsit több mint 20 másodpercbe telik miközben a Blender mindösszesen 16 megabájt memóriát foglal!

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.