Jelenlegi hely

Tutorial

Allegorthmic Substance Painter leckék

Az Allegorithmic nem csak a fejlesztést, hanem az oktatást is fontosnak gondolja ezért útjára indították a Substance Painter Texturing for Beginners sorozatukat amelyben az általuk fejlesztett szoftver felhasználását mutatja be konkrét példákon keresztül.

Allegorithmic - Átfogó PBR leírás

A tavalyi év egyik újnak mondható trendje a PBR adoptálása volt. Számos tripla A kategóriás játék és játékmotor, köztük az Unreal4 és a Unity5 is támogatja az eljárást amivel drasztikusan csökkenthető a felhasznált anyagok mérete a minőség romlása nélkül.

Mélységélesség Blenderrel

Ben Simods jóvoltából egy  DoF tutorialt kapunk amiben bemutatja, hogy hogyan érhető el ez a látványos effektus a Blender node rendszerét használva és melyek a leggyakoribb hibák amelyeket érdemes elkerülni. Kötelező olvasmány minden Blender felhasználó számára.

GPS - GIMP Paint Studio

A Gimp Paint Studio egy brush és eszközgyűjtemény amelynek a célja, hogy minél kényelmesebb környezetet biztosítson a Gimppel való festéshez. A GPS egy része sima eszközbeállításokból áll amelyeket mindenki a saját munkafolyamatához tud igazítani.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.