Hibaüzenet

  • Notice: Undefined index: b3d_201410 drupal_theme_initialize() függvényben (/WEBHOMES/blender3d/content.blender3d.hu/includes/theme.inc 100 sor).
  • Notice: Trying to get property of non-object _drupal_theme_initialize() függvényben (/WEBHOMES/blender3d/content.blender3d.hu/includes/theme.inc 146 sor).
  • Notice: Trying to get property of non-object _theme_load_registry() függvényben (/WEBHOMES/blender3d/content.blender3d.hu/includes/theme.inc 335 sor).
  • Notice: Undefined index: b3d_201410 theme_get_setting() függvényben (/WEBHOMES/blender3d/content.blender3d.hu/includes/theme.inc 1440 sor).

Mixamo 2.0 + Ingyenes rig

A Mixamo egy karakteranimációs szoftver amivel nagyban felgyorsíthatjuk a munkánkat amennyiben hajlandóak vagyunk áldozni és felhasználni mások által készített mozdulatsorokat amelynek a játékfejlesztők az elsődleges célközönsége. Az alkalmazás és a köré épített környezet leginkább a DAZ3D szoftvereire jellemző ökoszisztémára hasonlít de jelen esetben karakterek, animációk és karakter rig-ek formájában. A szoftver a külső forrásból származó és megfelelően előkészített modellek esetében is nagy segítséget nyújt az animátoroknak.

Akik a Fuse megjelenésekor időben regisztráltak azok egészen sok olyan hasznos dolgot kaptak a fejlesztőtől mint például 3DS Max vagy Maya script, Unity shader stb. A cég által kiadott csomagok mellet érdemes figyelmet fordítani a meglehetősen jó dokumentációra ami a szoftvercsomagok változását párhuzamosan követi így az egyes újdonságok rövid olvasgatás után használatba vehetők.

Két napja jelentették be a Mixamo 2.0 verzióját és a kiadás apropóján elkészült egy tizenegy animációból álló teszt csomag ami regisztráció után letölthető a Mixamo áruházából.

A Fuse ingyenes verziója letölthető a Mixamo áruházból vagy a Steamen keresztül a szoftver szekcióból.

Mixamo